Capital of metal

A1KA

A1KA

Tampere

Alternative metal

A1KA on bändi jonka juuret ovat tiukasti nykyajassa. Bändi pyrkii luomaan modernia, melodista metallia jonka vaikutteet tulevat suomalaisen musiikin eri laidoilta. Tavoitteena on kuuntelukokemus, joka tarjoaa kaikkea kovan ja korkean, sekä rauhallisen ja hillityn väliltä.
Orkesteri koostuu viidestä jäsenestä. Laulajana Milla Törmälä, koskettimet ja taustalaulut Anna Jukantupa, basso Marzo Riverend, rummuissa Mika Koivisto, sekä taustalaulut ja kitara Jaakko Haataja.
A1KA perustettiin tammikuussa 2017. Jaakko, Milla ja Marzo olivat haudanneet edellisen projektinsa, ja päättivät suunnata energiansa uuteen projektiin. Jaakko oli soittanut Mikan kanssa aikaisemmin, ja Anna liittyi orkesteriin saman vuoden kevättalvella. Bändi soitti ensimmäisen keikkansa kesäkuussa, ja ensimmäinen single 'Taas' julkaistiin heinäkuussa. Lähimpänä bändin sydäntä menneistä keikoista on Tampereen Elävän Musiikin yhdistyksen keikkapaikan, Kulttuurikeskus Maanalaisen avajaiset 1.12.2017. Molemmat julkaistut singlet löytyvät Youtubesta http://bit.ly/a1kaofficial
Tällä hetkellä A1KA keskittyy singlen julkaisuun toukokuussa, sekä viiden kappaleen EP:n julkaisemaan syksyllä 2018. Tiedossa on raskaita riffejä ja mukaansa tempaavia melodioita!

www.a1ka.fi